Vergroot jouw kans op een baan

Om de kans op jouw droombaan te vergroten is het belangrijk om hiervoor bepaalde certificaten te halen. Om succesvol te solliciteren voor een magazijn functie is in de meeste gevallen een heftruckcertificaat nodig.
Afhankelijk van het type bedrijf waar je kan werken hebben sommige bedrijven de eis dat je in bezit bent van een VCA certificaat. Dit is een certificaat wat o.a. aangeeft dat je weet hoe je veilig werkt in bepaalde omgevingen.
Wil je toch liever op de weg zitten, maar heb je alleen een autorijbewijs? Zorg dat dat je een vrachtwagenrijbewijs haalt. Bestel direct jouw vrachtauto theorie pakket.

Heftruckcertificaat halen met Manpower

Wil je graag solliciteren voor interne transport/logistiek functies? Om hiervoor in de aanmerking te komen heb je vaak een heftruckcertificaat nodig. Manpower biedt jou een opleiding om certificaten te behalen in zowel vorkheftruck, reachtruck en elektrisch pallet truck. In een week tijd heb je je certificaten. Indien je in het verleden al eens de certificaten behaald hebt kan jij je laten hercertificeren in 1 dag. Kans op het vinden van een logistieke baan via Manpower is 90% nadat de opleiding afgerond is.
Het opleidingsbedrag zal €200,- kosten in plaats van €800,-. Na het behalen van je certificaten zal Manpower een baan voor jou zoeken binnen 4 weken. Indien dit niet lukt vervallen de opleidingskosten.
Heb je interesse? Solliciteer dan direct bij Manpower.

VCA certificaat voor logistieke mewerkers

In bepaalde logistieke functies kan het voorkomen dat je in een risicovolle omgeving moet werken. Veel bedrijven eisen van hun medewerkers dat ze een VCA certificaat bezitten. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Een VCA cursus leert je om bewust met de juiste kennis veilig te werken. Medewerkers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel hunzelf als die van anderen tijdens werkzaamheden.

<a href="http://www.vcadirect.nl/vca_cursus/?tt=2369_82488_265944_&r=" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://ti.tradetracker.net/?c=2369&m=82488&a=265944&r=&t=html" width="728" height="90" border="0" alt="VCA cursus en VCA examen" /></a>

chauffeurs gezocht vrachtwagen auto theorie lessen halenZelfstudie vrachtwagenchauffeur

Heb je een autorijbewijs, maar wil je graag een vrachtwagenchauffeur worden? Naast praktijklessen moet je ook je vrachtauto theorie halen. Bestel een zelfstudiepakket bij Theorie-leren en haal snel jouw CBR/CCV theorie-examens.Dit pakket bestaat uit diverse lesboeken die volledig aansluiten bij de CCV examenrichtlijnen. Verder krijg je ook toegang tot multimedia e-books, 3d animaties, videoclips, examentrainingen en meer.