Ervaren heftruckchauffeurs in Groningen gezocht

Wil je als heftruckchauffeur in Groningen of nabij werken? Jobbird en Manpower bieden zowel part- als full-time banen. Ook is het mogelijk om te zoeken naar freelance opdrachten bij Freelancespecialisten.

Vind jouw heftruckchauffeurs baan bij Jobbird

Voor de regio Groningen wordt door Jobbird regelmatig gezocht naar heftruckchauffeurs om producten te lossen en/of te laden in een magazijn.
Bekijk hier alle beschikbare vacatures.

Vind jouw baan bij Manpower

Vind jouw heftruckchauffeurs baan met Manpower voor de regio Groningen.
Bekijk hier alle beschikbare vacatures.

Bekijk freelance chauffeurs opdrachten bij Freelancespecialisten

Ben je flexibel inzetbaar? Bekijk de opdrachten of schrijf je in als freelance chauffeur bij Freelancespecialisten.nl.
Bekijk hier alle beschikbare vacatures.

VCA certificaat

Banen waar een heftruckchauffeur nodig is zal vaak in een magazijn of bouwomgeving zijn. In diverse gevallen, risicovolle werkterreinen, is het een VCA certificaat voor nodig is. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Dit is een certificaat welke je de juiste kennis leert om bewust en veilig te kunnen werken. Door in bezit te zijn van een VCA certificaat zal je een voorsprong hebben bij het solliciteren. Je geeft met je certificaat aan dat je weet wat veilig werken is zowel voor jezelf als die van anderen. Heb je nog geen VCA certificaat? Wordt heftruckchauffeur in Groningen met een VCA certificaat. Schrijf je direct in.

<a href="http://www.vcadirect.nl/vca_cursus/?tt=2369_82488_265944_&r=" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://ti.tradetracker.net/?c=2369&m=82488&a=265944&r=&t=html" width="728" height="90" border="0" alt="VCA cursus en VCA examen" /></a>
<a href="http://www.vcadirect.nl/vca_cursus/?tt=2369_82487_265944_&r=" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://ti.tradetracker.net/?c=2369&m=82487&a=265944&r=&t=html" width="234" height="60" border="0" alt="VCA cursus en VCA examen" /></a>